Seoski turizam Pavlin

Vrhovčak 30, Samobor
Tel: + 385 1 3326 017; 098 432491; 098 622 667
Fax : + 385 1 3326 017
E-mail : xxxmario.koleticxtaxgmail.com

Položaj na karti
Prikaži sve objekte na području klastera Na kartiNa listi
  • Smještaj
    • Apartmani
    • Hoteli
    • Kuće za odmor
    • Odmarališta
    • Pansioni
    • Prenoćišta
    • Sobe za iznajmljivanje
  • Gastronomija
    • Buffeti
    • Eko sela
    • Izletišta
    • Obiteljska gospodarstva
    • Pčelinji proizvodi
    • Restorani
    • Seoska turistička domaćinstva
    • Slastičarnice
    • Vinotočja
    • Vinske kuće
  • Suveniri
    • Autohtone drvene igračke
    • Gastronomski suveniri
    • Medičarski proizvodi
    • Suveniri
    • Tekstilno rukotvorstvo
    • Tradicijski nakit
  • Znamenitosti
    • Arheološka nalazišta
    • Botanički vrtovi
    • Dvorci
    • Etno zbirke
    • Galerije
    • Muzeji
    • Muzeji Klaster
    • Parkovi prirode
    • Planinski vrhovi
    • Poučne staze
    • Sakralni objekti
    • Slapovi i kanjoni
    • Špilje
    • Utvrde
  • Sport i rekreacija
    • Konjički klubovi
  • Ostalo
    • Klaster menadžer
    • Obrt
    • Stari zanati
    • Turističke agencije
    • Udruge
 
LoadingimgFirstDescription
go up
go down

Seoski turizam Pavlin

Vrhovčak 30, Samobor
Tel: + 385 1 3326 017; 098 432491; 098 622 667
Fax : + 385 1 3326 017
E-mail : xxxmario.koleticxtaxgmail.com

Obiteljsko gospodarstvo Koletić - Pavlin smješteno je na Vrhovčaku, nadomak Samobora u prirodnom okruženju Samoborskog gorja, na 320 m nadmorske visine. Dugogodišnja tradicija u vinogradarstvu i ugostiteljstvu, te jedinstveni pogled na Zagreb i Veliku Goricu s istočne strane a s jugozapadne na Plešivicu i gotovo cijelo Samoborsko gorje, jamči vrhunski gastronomski i turistički užitak. U sklopu vinskog podruma, uređeno je vinotočje za prijam do 50 gostiju, u kojem gosti mogu degustirati vino i bermet, uz bogatu ponudu samoborskih specijaliteta. Gostima se nude samoborska domaća jela poput sira s vrhnjem, suhog špeka, domaće salame, patke, kokoši s mlincima, teleće koljenice, mesa sa žara i sl. U zimskom vremenu nezaobilazne su češnjofke, krvavice, pečenice sa dinstanim zeljem i restanim krumpirom. U vinogradima obitelji Koletić-Pavlin uzgaja se graševina, kraljevina i zeleni silvanac. Frankovka i portugizac koriste se za proizvodnju bermeta, starog samoborskog aperitiva, prema tajnom receptu koji se čuva u obitelji. Okolica nudi izlete u prirodu Samoborskog gorja, te razgledanje crkvice sv. Vida iz 13. stoljeća.
Broj parkirnih mjesta
50 mjesta
Broj sjedećih mjesta
50 mjesta
Dostupnost
Asfaltirani pristup, naselje Vrhovčak, Samobor, udaljenost od zračne luke Zagreb oko 3o km
Ponuda
Vlastito domaće bijelo vina; bermet; tradicijska kuhinja
Radno vrijeme
Petak, subota, nedjelja: 10,00 do 22,00, ostale dane po dogovoru
Šetne ture u okruženju
Šetnja do crkvice Sv. Vida u Vrhovčaku i kapele Sv. Križa na Otruševečkom groblju

Hrana – vlastita ponuda
Sir s vrhnjem, suhi špek, domaća salama, suhi sir, juhe, patka, kokoš sa mlincima, teleća koljenica, meso sa žara . U zimskom vremenu, nezaobilazne su češnjofke, krvavice, pečenice sa dinstanim zeljem i restanim krumpirom.
Piće – vlastita ponuda
Domaće bijelo vino i bermet